Tradicija in kakovost

Tehimpex smo družinsko podjetje, ki je nastalo v letu 1991, orientirano predvsem v prodajo pogonske tehnike. Kljub temu pa smo ostali zvesti koreninam, ki segajo v leto 1985, ko je v mali delavnici v Ajdovščini nastala ideja o proizvodnji polnilnih linij. Kot prvi v Sloveniji smo pod eno streho združili kup svetovnih proizvajalcev različnih artiklov, ki se vsakodnevno pojavljajo v potrebah strojnih in elektro vzdrževanj, strojegradnji in v prvovgradnjah.

Postali smo SKF Linear partner, s čimer smo pridobili dodatna znanja na področju linearne tehnike, k temu sodi tudi center za razrez vodil, kar pomeni boljšo podporo in servis našim partnerjem.
Kot B.E.S.T. partner podjetja Bonfiglioli pa sestavljamo reduktorje in tako nudimo hiter servis v primeru strojeloma ter kratke dobavne roke za potrebe strojegradnje.

Z odločitvijo, da zajadramo tudi v področje hidravlike, pa smo naša obzorja pomaknili še dlje in prepričani smo, da je to prava smer. Znanje in odgovornost nam dovoljujeta, da maloserijsko izdelujemo stroje za rezanje jermenov, transportne naprave, hidravlične sisteme, itd..
Naši strokovnjaki so usposobljeni na področju ležajne tehnike, diagnostike in nadzora stanja strojev, pogonske tehnike kar obsega jermenske in verižne prenose ter reduktorje, na področju elektrotehnike kar obsega predvsem elektromotorje in frekvenčne regulatorje, na področju transportne tehnike ter na področju hidravlike in tesnilne tehnike.


Ponujamo le visokokvalitetne izdelke svetovno priznanih proizvajalcev in na tak način nudimo celovite ter napredne tehnične rešitve, saj smo po vseh kriterijih podjetje, ki trži znanje v rešitvah z najzanesljivejšimi proizvodi s področja pogonske tehnike. Z mrežo poslovalnic po Sloveniji se želimo partnerjem čimbolj približati, saj se zavedamo, da bližina pomeni boljšo odzivnost in višjo zanesljivost.

Vsekakor pa je naša prednost prav ta, da lahko z eno osebo definirate širok spekter artiklov tako, da skupaj izberemo najprimernejšo kombinacijo za vašo željeno aplikacijo.


Kakovost nam je na prvem mestu. Zato smo ponosni, da smo pridobili certifikat kakovosti ISO 9001:2015, ki je v svetovnem merilu prepoznan kot standard vodenja kakovosti in podjetju zagotavlja nenehno izboljševanje delovanja organizacije. Certifikat kakovosti, pridobljen po novih standardih, je dodaten dokaz o učinkovitem vodenju podjetja saj želimo izpolniti pričakovanja partnerjev in stremimo samo k najboljšemu.

Z uvedbo standarda ISO 9001 smo se zavezali izpolnjevanju pogodbenih zahtev in zahtev veljavne zakonodaje, doseganju tehnološke dovršenosti in kakovosti izdelkov, zanesljivosti dobave, konkurenčnosti, ustvarjanju pogojev za varno delovno ter življenjsko okolje ter zadovoljstvu vseh zainteresiranih strani.


         
 

PriponkaVelikost
PDF icon Predstavitvena brošura Tehimpex 1.47 MB