Pogonske rešitve v embalažni industriji

Zahteve embalažne industrije segajo od natančnih, zelo dinamičnih aplikacij do tistih, ki zahtevajo močan prenos moči.
V embalažni industriji zagotavljamo celovite pogonske rešitve na enem mestu.

POLNILNE LINIJE

  1. Higiena, varnost izdelka, prostorska učinkovitost in zanesljivost so ključne lastnosti strojev za pranje steklenic. Naše rešitve odlično izpolnjujejo te zahteve in proizvajalcem strojev zagotavljajo izjemno široko, namensko izbiro motornih gonil.
  2. Faza primarnega pakiranja (od polnjenja steklenic do etiketiranja) predstavlja številne izzive, vključno s hitrostjo, natančnostjo in sinhronizacijo. Zagotovimo lahko najsodobnejše integrirane rešitve, ki ustrezajo potrebam strank. Naši natančni reduktorji in visoko učinkoviti servo motorji so odlična kombinacija za te aplikacije.
  3. Stroji za oblikovanje kartona: sekundarno pakiranje vključuje stroje, ki opravljajo različna dela, od sestavljanja škatel do vstavljanja izdelkov vanje in končnega zapiranja. Ponujamo od prostorsko varčnih natančnih reduktorjev do inverterjev.
  4. Stroji za paletiranje in zavijanje: terciarno pakiranje vključuje stroje za paletiranje in zavijanje, ki sprejmejo napolnjene škatle iz prejšnjega postopka in jih pripravijo za končno pošiljanje. Ponujamo rešitve, ki zagotavljajo hitrost in natančnost pri premikanju končnega izdelka.


PAKIRNE LINIJE

  1. Postopek Flow Pack vključuje avtomatske stroje, ki delajo z visoko stopnjo proizvodnje. Kompaktne, modularne, dinamične in visoko natančne rešitve nam omogočajo dobavo pogonskih in krmilnih sistemov za tesnjenje forme za polnjenje, ki zagotavljajo pravilen transportni prenos materiala.
  2. Pametni transporterji so ključni elementi, ki vodijo proces pakiranja od začetka do konca. Naši pogoni zagotavljajo nemoteno, tiho delovanje in zahvaljujoč našim inverterjem, naše rešitve zagotavljajo neprekosljiv nadzor hitrosti in gibanja tekočega traku.
  3. /4. Nenazadnje terciarna faza vključuje stroje za paletiranje in ovijanje, ki pripravijo izdelek za odpremo. Nudimo rešitve, ki so kos visokim hitrostim in natančnim gibanjem, hkrati pa stabilizirajo in pravilno poravnajo material.
     

Fotogalerija

Pogonske rešitve v embalažni industriji