Pametni modularni sistem SMART M.G. Magrini

Nova linija predalnih enot in delovnih postaj SMART je namenjena strankam, ki potrebujejo kakovosten izdelek s prefinjenim dizajnom.

SMART linija odlično opremi delovna okolja s prijetnimi, funkcionalnimi in sodobnimi izdelki. Ponuja široko paleto modulov, opremljenih komponent in svetilnih teles, s katerimi je mogoče ustvariti različno število prilagojenih kompozicij.

Predalnik je osnovni element, iz katerega se razvije celoten sistem SMART.
Lastnosti, ki jih odraža predalnik MG so: trdnost, gladkost, vzdržljivost, modularnost in kapaciteta. Torej vse kar je potrebno za profesionalno in kvalificirano uporabo.
Predal je v notranjosti razdeljen s širokim naborom dodatkov, ki omogočajo njegovo maksimalno in racionalno uporabo. Drsi po zelo kvalitetnih vodilih, dobavljiv
je v različnih variantah velikosti, kapacitetah in možnostih izvleka. V seriji SMART so vodila, ki omogočajo popoln izvlek predala z nosilnostjo do 75 kg (enakomerno porazdeljena obremenitev).

Linija SMART je idealna za opremljanje delovnih okolij, kot so: avto delavnice, garaže, večnamenski prostori, delavnice, profesionalni studii, laboratoriji, trgovine, šole in ostala bivalna okolja. V katalogu je razvidna celotna SMART linija delovnih postaj.

Fotogalerija

SMART serija_MG Magrini
SMART serija_MG Magrini
SMART serija_MG Magrini
SMART serija_MG Magrini
SMART serija_MG Magrini
SMART serija_MG Magrini